[javascript protected email address] +31-(0)6-22482538

Agro-meteorological specialist Erno Bouma

You can't change the weather, but you can change how you react to it!

Diensten

Aanbod

Al ruim 25 jaar deelt agrometeorologisch specialist Erno Bouma zijn expertise om gewassen gezond te houden en onkruiden te lijf te gaan. Dit kan op een slimme en geavanceerde manier: met gebruik van weerdata een verbeterd inzicht krijgen in de ontwikkeling van ziekten, plagen en onkruiden. Het dienstenaanbod bestaat uit het verzorgen van inleidingen in de agrometeorologie en cursussen voor verlenging van gewasbeschermingslicenties. Daarnaast is Erno Bouma beschikbaar als onafhankelijk deskundige gewasbescherming bij juridische geschillen. Ook heeft hij een aantal boeken over agrometeorologie op zijn naam staan.

Inleidingen agrometeorologie

De inleidingen zijn lezingen gericht op een aantal agrometeorologische thema"s en relevant voor uiteenlopende agrarische doelgroepen. Agrometeorologisch adviesbureau Erno Bouma verzorgt deze inleidingen op locatie.


Meer informatie...

Cursussen licentieverlenging voor gewasbescherming

Door het volgen van de erkende cursussen is het mogelijk gewasbeschermingslicenties te verlengen. De cursussen zijn relevant voor verschillende doelgroepen.


Meer informatie...

Onafhankelijk getuige deskundige

Agrometeorologisch specialist Erno Bouma is beschikbaar als onafhankelijk deskundige gewasbescherming bij juridische geschillen. Hij wordt regelmatig gevraagd om als getuige deskundige op te treden.


Meer informatie...

Boek: Weer & Gewasbescherming

Het weer heeft een grotere invloed op gewasbescherming dan veel agrariërs denken. Op ontwikkeling van ziekten en plagen, de toepassing en effectiviteit van middelen en op de bescherming van planten en geoogste producten. In de praktijkgids Weer & Gewasbescherming worden deze relaties helder uitgelegd. Verschenen in 6 taalversies.


Meer informatie...

Contact

Mail of bel mij

Wilt u meer informatie over de inleidingen of cursussen of ilt u mij boeken, neem dan contact op via email of telefoon.

Adres

Sumatralaan 28, 7314 CL Apeldoorn

Neem contact op

+31-(0)6-22482538

Stuur mij een email

[javascript protected email address]